Жанр: Лично

Време за четене: 2 минути

  Книголандия и Аз чета започваме една готина инициатива, която щесе развива във Фейсбук. Да, почти чувам хилежа на близките ми приятели, които знаят за дълготрайната ми ненавист към това място. Откакто в името на развитието на блога създадох профил там (https:////www.facebook.com/knigolandia) малко по малко оцених преимуществата му. Може да се каже, че съм бъркал по отношение на фацката, но продължавам да поддържам тезата, че с нея не бива да се прекалява (не, не намеквам за теб, Настя :Р).

   Та, създадохме страница “Аз обичам да чета детски книги”, на която бих искал да поканя всички вас, приятелите на Книголандия. Там ще се радваме да споделяте кои са (били) любимите ви детски и младежки книги, кои заглавия препоръчвате на децата си и кои нови книги избират те за ваш ужас (примерно вампирската обсесия).

   Имам голямо желание да ревюирам тук любимите си детски книги (както направих с “Приключенията на Лукчо” например). Вярвам, че за голяма част от вас тази тематика ще бъде интересна.

   Извинявам се, че в последно време пиша по-рядко, но чета изключително на английски за “Изток-Запад”, а не искам да ви занимавам с книгите, които не съм харесал.

   И последна новина – наближава рождения ден на Книголандия, който по последни изчисления се пада на 9 октомври 🙂