Време за четене: 4 минути

До всички приятели от Бургас и Пловдив.

Аз идвам.

   Хм, май трябва да напиша малко повече 🙂 Та, преди време ви писах за книгата на Циничния Елф – “Предпази ме от това, което съм!”, както и за страхотното й представяне в“Хеликон-Витоша”. По време на събитието, че и след него си прекарахме великолепно, за което може да се съди най-малкото по това, че не освиркахме Елфа за нелепата му дегизировка. Очевидно обаче той къта свиден спомен за нея, защото я е изтипосал на видно място в статията си, във връзка с която ви пиша и аз. Но нарцисизмът си е болест и малцина са блогърите, които не страдат от нейната хронична и нелечима форма.

   Та, да си дойдем на думата. В събота, лето пиянско 2011-то, 21-ви мая, от 18.00 (+- 10-15 мин.) ви очакваме в книжарница “Хеликон” на площад “Тройката” №4, не че вие си не знаете къде е, но нека сме пунк-ту-ал-ни. Ще бъдем света троица гениални типажи като Елфа, моя милост, Алекс от “Аз чета”, че и Анджи, която лично ще ви обясни защо се радва на Елфа като писател (бе и на мен ми е любопитно това, де). Ще помълчим една минута заради липсата на небогоугодника Бла, който си чеша ходилата по немско, което няма как да му простим, естествено.

   Не знам що ще правим по време на представянето на книгата – е, навярно няма да си говорим само за нея, а за книгите и четенето изобщо, а още по-малко знам какво ще правим след събитието. Знам, че едва ли ще си го спомням (в оптималния вариант), още повече, че пристигаме ден по-рано и не е сигурно в какъв вид ще ви цъфнем в книжарницата 🙂

Пловдив, не унивай!

    Вярно, в неблагоприятно положение сте, след като ще ни приемете след две поредни вечери на морето, които са крайно притеснителни за кондицията ни (и живота ни изобщо). Но ще се стегнем и професионално ще се появим за приятелски разговор с вас от 16:00 часа в “Хеликон-Център” на на ул. “Княз Александър Батенберг” №29. Съответно и там програмата ще е много фрий и ще се радваме да се включите в едно оживено обсъждане на каквото ви хрумне, стига да се свързано с книги и голота, все теми, които живо ни интересуват!

   Но спри, сърце! Остават 3 тежки дни, които не знам как ще преживея, докато поема към жадуваното пътуване. Надявам се страшно да се запозная с много книголандци и книголандки (особено), с които нямам възможност да се видя наживо инак. Правете си сметките и до скоро виждане в петък-съботно-неделния ни воаяж.

 

   За Пловдив постерът е същият, може да го видите в “Хеликон-Център”, много се надяваме да е сложен на видно място 🙂