Време за четене: 2 минути

     Скъпи приятели,

   Щастлив съм да ви приветствам в новия ми блог Книголандия. Както си личи от името му, той ще е специализиран само за книги, но това не значи, че оригиналният ми блог Всичколандия ще остане на заден план. Напротив, там също ще продължа да пиша за какво ли не, но книгите ги обособявам тук за по-удобно.

  Реших да създам отделен блог, за да мога на спокойствие да публикувам повече анотации на нови и стари книги, писани не само от мен, а и от вас. Надявам се да ми пишете за книги, които са ви впечатлили и с удоволствие ще публикувам текстовете ви.

   Аз вярвам, че в България има десетки хиляди читатели и се надявам Книголандия да стане едно от любимите им кътчета в мрежата. Не мисля, че някой сайт за книги може да е в повече. В близко време малко по малко ще прехвърля всички статии за книги от Всичколандия тук, за да става по-лесно търсенето на информация за всяко заглавие, което може да ви заинтересува.

   Не знам какво повече да кажа. Изпитвам истинско вълнение, че направих това място и се надявам и за вас то да бъде интересно. Ще направя всичко по силите си за това.

   Защото наистина вярвам, че най-добрият приятел на Човека е хубавата книга.