Време за четене: 3 минути

И най-сетне завесата пада…

Далеч не най-дълбоко пазената тайна вече е публичен факт – “Книголандия” и “Аз чета” вече имат своя обща онлайн книжарница –

!

Йей, ура, хип-хип и прочие възгласи изпълват въздуха в момента! Корици хвърчат, страници шумолят, рафтове с книги танцуват с полюшвания наляво-надясно 🙂

Щастлив съм, че няколкомесечният ни труд най-сетне почти приключи или по-точно се трансформира в друг – как да ви осигурим най-бързо и удобно добрите книги, за които пишем в двата сайта. Да, искам да акцентирам именно на добрите книги – тези, които наистина си заслужават. В “Книга за теб” ще се продават само и единствено книги, харесани от редактор на “Аз чета” или “Книголандия” (тоест моя милост :)), за които е писано ревю. Не желаем масовки, не желаем да продаваме какво ли не в името на печалбата – такива книжарници има колкото щете.

Книгата за нас не е стока, а ценност. Тя е стойност сама по себе си. Винаги, когато прочета една хубава книга, искам да я споделя с друг човек – затова пиша за книги и раздавам заглавия от личната си библиотека.

Това, че Книголандия вече има онлайн книжарница, няма да промени това място ни най-малко, заявявам го най-отговорно. Продължавам да чета и пиша за каквото аз пожелая, когато и както пожелая. В никой случай няма да правя компромис със себе си или вас, за да изкарам някой лев повече – мисля, че след толкова много време може да ми имате доверие за това.

Няма да пиша повече – вижте специалното обръщение на мен и Алекс Кръстев към вас, бъдещите приятели на “Книга за теб”. Да, приятели, не клиенти. Така ви приемам и това не ще се промени.

Книжарницата е още съвсем нова и ще се радваме да споделите какво ви харесва или не – малко по малко с времето тя ще се развива и усъвършенства. В момента книгите са по-малко от предвиденото заради неизбежните организационни проблеми, но малко по малко ще я напълним с всички книги, които си заслужават и ви препоръчваме.

Ииии… вече съвсем официално. Добре дошли в “Книга за теб”!