Време за четене: 3 минути

Здравейте, приятели!

    Дълго се чудих какво да направя на 9 октомври – първия рожден ден  на любимия ни блог Книголандия. В крайна сметка с помощта на Александър Кръстев от “Аз чета”намерихме великолепно решение (с помощта на тези ентусиасти, които явно знаят, че точно тогава имам рожден ден 🙂

   ЩЕ ПРАВИМ ЧЕТАТОН!!!

   24 часа четене. Да, звучи страшничко, но който го е страх от книги, да не идва в хола ми!

   Събитието ще се състои у дома, като при евентуално хубаво време е възможно през деня да се изнесем за няколко часа по полянките на Южен парк, който е точно до мен. Четенето започва в 10.00 в събота и ще продължи до 10.00 на следващия ден, а след това моята психясала от четене милост се отправя да отразява едно събитие и после на сватба. Тежък уикенд се очертава, наистина.

   Естествено, не очаквам никой да се зарови в книгите за цели 24 часа,оставям това за мен и Алекс. Искам да поканя всички вас, приятелите на Книголандия, да ми дойдете на гости – за кратко или дълго, това си е изцяло ваше решение. Важното е да носите усмивки и книга в себе си, като последното не е задължително – Книговището е на ваше разположение.

   Четатон и рожден ден. Странна комбинация. Ще има книги. Ще има ядене. Ще има пиене, особено пиене! Ще се снимаме, ще качваме снимки в интернет по време на събитието. Ще оповестяваме на света какво четем и дали ни е харесало. Алекс се заканва да излъчва на живо събитието в сайта си, така че очаквайте да попаднете в Блог Брадър 🙂

   Подаръци не очаквам, все пак Книголандия има нужда само от мен, тя е перфектната половинка. Но ще се радвам да носите със себе си нещо за хапване и пийване, напоследък съм финансово унищожен и не ще мога да поема всички разходи.

   През цялото време на линия ще бъдем аз и Алекс. Но вярвам, че поне през деня ще имаме компания и холът ми ще се превърне в място, където да се запознаят готини хора.

   Вечерта ще има и наргиле и може да изоставим за известно време книгите в името на купона. Не знам, ще импровизираме, всичко зависи от вас – приятелите на мен, книгите и Книголандия.