Време за четене: 2 минути

Започнах малко по-рано коледната си ваканция, така че невероятната „Кастинг за Месия“ на Петър Делчев в крайна сметка се оказа последната ревюирана книга за 2012 г. – нещо, което тя безспорно заслужава (а и не мога да си намеря място от радост колко много са поръчаните бройки от ). В близките дни ще направя и финалната статия за 2012 г. – най-добрите книги, които прочетох през тази невероятна година, но не знам точно в кой ден ще успея, доста е натоварено около ми.

Отдавна имах желание да си направя книжна елха, макар да знаех ,че с различни книги няма да е лесно, но не се оказа и чак толкова сложно. Представям ви моето творение, в което вложих част от най-любимите ми книги, както и тези, които са на почетно място в библиотеката ми и чакат своето време. Искаше ми се да е по-висока, но не прецених съвсем нужната ширина на основата, но и това, че не се разпадна, не е малко 🙂

Нейде там има снимка на книгите, които ще чета в идните почивни дни и по време на разходките ми София-Видин-София. Мисля, че ще пускам инфо за тях във фенстраницата на блога във „Фейсбук“, преди да напиша ревютата им.