Време за четене: 3 минути

   Върнах се! След една почти депутатска почивка – не че някой може да почива повече от уморен от безцелно блеене в пленарната зала депутат – съм готов отново да се заема с Книголандия и да ви залея с ревюта.

    Но преди това малко за новите неща. Напускам вестник “Сега”. Не е лесно решение, но желая да се отдам на книгите (и “Изток-Запад”) и тази стъпка е неизбежна.

  Книголандия също се променя. Блогът вече си има ново лого, дело на любимата ми съквартирантка Петя:

   Надявам се да ви харесва, Книголандия е място за забавление, въпреки че понякога съм сериозен. Не питайте какво символизира за мен, нека всеки намери своето значение.

   Има и още нови неща. Скоро ще ви представя и един страхотен проект, който готвим с “Аз чета” от доста време насам. За него ще чуете много скоро, вярвам, че ще ви бъде полезен.

   Някъде в близките месеци Книголандия ще бъде и генерално преработена, за да стане още по-приятно място. Но и това ще почака засега.

   В следващите дни ще четете (ако искате, де) за “Пътеводител”-я на Адамс, “Имението на Фарнъм” на Хайнлайн, приключенията на барон Мюнхаузен, “Градът” на Клифърд Саймък, “Нашингтон” на Вешим, “Хвърчащата стая” на Кестнер, “Дивото зове” на Джек Лондон, “Шоковата доктрина” на Нейоми Клайн, “Мръсната история“ на “Кока кола” на Бландинг, “Бялата богиня” на Робърт Грейвс…

   И ето ви един нов лозунг покрай логото: “Като е книга, да е рошава!”.