Време за четене: 3 минути

[Одобрено за публикуване, номер ACTA/481/F/03.02.2038 г.]

[ За пълен достъп до текста платете лицензионна такса и предплатете копие от романа за поне 7-дневно ползване.]

“_________” е наистина великолепен роман, честно! Още не мога да се опомня от изчитането му и съм страшно щастлив, че дадох точно за него спестяваните последните седмици пари. Думите в рекламата се оказаха верни – наистина е от ранга на “_______ __ __________” на ______ _____ и на “_______” на ______ _____ ______, а по размах на действието ми заприлича малко и на няколкото части на “________ __ ______” на _____ ____.

За сюжета няма да смисъл да пиша, навярно вече сте чули достатъчно, но все пак имайте предвид, че част от рекламата е невярна – всъщност ________ не е _________, a е ________, и то какъв! Това беше страхотна изненада за мен и ми стана неприятно, че за маркетинговата кампания са решили да казват нещо съвсем различно, но какво ли може да се направи :(* . Всъщност излиза, че _________ прави ________, защото е _____________, представяте ли си? Фантастично решение, което излиза извън рамките на обичайно одобряваните сюжети, но за щастие Литературно-критичната комисия е направила компромис, което доказва още веднъж, че съпротивата ми срещу нейното създаване беше вредна и се разкайвам горещо за нея.

Ще се огранича с тези думи, за да не рискувам поредно дело, вече трудно се справям със защитата по няколкото за незаконно четене, но знаете как е – човек трябва да поема отговорност за простъпките си, живеем в най-добрите времена, а прекаленото четене е вредно и следователно незаконно.

Романът е наистина страхотен и съм щастлив, че все още от време на време излизат и такива след всеизвестните печални последствия от вие знаете кое. Да, едва 64 страници е, но по-дългите произведения вече са наистина архаична рядкост и няма смисъл да си спомняме за тях. С четенето просто не бива да се прекалява.

Книгата може да бъде поръчана или наета само от корпорация “Вселена Книга”, не ми е позволено да я продавам в , просто няма как да си позволя да платя лиценз за разпространението й, съжалявам.

** Лиценз за ползване на емотикона: Mic-soft/456/291/12/39.